0
Hi en

WELKOM BIJ STANLY STEELART

Fijn dat je er bent! 
Vanuit mijn werk heb ik mijn voorliefde voor metalen ontwikkeld en tja van daaruit is mijn hobby ontstaan.  Kunstwerken maken van restanten Brons, Koper en RVS en soms van alledaagse voorwerpen, zoals lepels. Niks is te gek! Ik zie overal wel wat in. En zoals het vaak met hobby's gaat, is ook deze uit de hand gelopen.

Inmiddels heb ik een flinke collectie gemaakt. Dit wil ik graag met jullie delen door deze site. En sommige stukken verkoop ik ook, dus zie je iets leuks? Stuur een reactie of vul het contactformulier in. Dan neem ik contact met je op.

Veel plezier met het ontdekken van mijn site.

Hoe een project ontstaat

Dat is altijd een verrassing, zelfs voor mij! Het kan zomaar zijn dat ik voorwerp zie en mijn gedachte de vrije loop neemt. Maar ik kan ook al een tijdje naar een bepaald product op zoek zijn, zoals bijvoorbeeld de lepels, waar ik een uil van heb gemaakt.

Read more
SCHETS

Vaak zet mijn idee op papier. Van daaruit ga ik aan de slag

ONTWIKKELING

Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. En deze blijft continu in beweging. Maar mijn stijl wordt steeds meer herkenbaar</p>

ENJOY

Genieten, met hoofdletter G.. van het creëren, maar nog meer van jullie reacties!

Wil je meer weten over een object? Vraag maar raak!
Wat

vind ik gaaf

Mijn Skills

Buiten het feit dat ik niet stil kan zitten, vind ik  het heerlijk om dingen te creëren. Uit mijn eigen gedachte ontstaan, dingen die alleen ik kan verzinnen. En dan hoop ik natuurlijk dat jij ze tof vindt.

Wat vind ik dan het leukste?

FANTASIE
0
CREËREN
0
LASSEN
0
STOPPEN
0
0

Uren

0

kilo's koper

0

Kilo's RVS

0

PROJECTEN

Ben je al nieuwsgierig geworden?
en_GBEnglish